Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα

Πολιτική Απορρήτου – GDPR

Προσωπικά δεδομένα. Η νέα πολιτική απορρήτου μας είναι πλήρως συμορφωμένη με τις τελευταίες οδηγίες για τη χρήση και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, όπως αυτές δημοσιεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Yπεύθυνος διαχείρισης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων είναι η εταιρεία μας «ΛΙΤΣΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ & ΖΙΑΜΠΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΕ» με διακριτικό τίτλο CHICROOM με έδρα την Κοζάνη και ΑΦΜ 801098594. Μπορείτε να δείτε το εταιρικό προφίλ της εταιρείας μας στην ιστοσελίδα του υπουργείου οικονομίας και ανάπτυξης. Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται και επεξεργάζονται μόνο για τους λόγους για τους οποίους έχετε δεχτεί.

Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων

Tα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται για να εξυπηρετήσουν τις διάφορες ανάγκες σας όπως η ολοκλήρωση μιας αγοράς, η αποστολή νέων της εταιρείας μας στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, η δημιουργία λογαριασμού μέσα στην ιστοσελίδα μας αλλά και η αλληλεπίδραση που έχετε ως προς την ιστοσελίδα μας. Πιο συγκεκριμένα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται είναι τα εξής:

1) Στοιχεία επικοινωνίας και παράδοσης παραγγελίας, τα οποία περιλαμβάνουν όνομα, επώνυμο, διεύθυνση που περιλαμβάνει τον αριθμό, ταχυδρομικό κώδικα, πόλη, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εργασίας ή προσωπικό και διεύθυνση χρέωσης της πιστωτικής κάρτας.
2) Στοιχεία σύνδεσης λογαριασμού όπως, ψευδώνυμο χρήστη και συνθηματικό, ιστορικό παραγγελιών.
3) Εικόνες, φωτογραφίες και βίντεο που μπορεί να έχουν αποσταλεί από εσάς προς τα εμάς η οποία έχουν συσχετιστεί με το λογαριασμό σας όπως φωτογραφίες προφίλ.
4) Στοιχεία για σωματικά χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα ύψος, βάρος και διάφορες άλλες μετρήσεις και προτιμήσεις.
5) Κατά την αλληλοεπίδραση με την ιστοσελίδα μας κάποια ακόμα στοιχεία συλλέγονται αυτόματα από εμάς και αυτά περιλαμβάνουν: διευθύνσεις internet protocol (Κοινώς γνωστές ως IP), πληροφορίες για το πρόγραμμα διαδικτυακής σας περιήγησης (browser info), ετικέτες (tags), web beacons και cookies.
6)Παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστότοπων
Για σκοπούς έρευνας και ανάλυσης της αποδοτικότητας της σελίδας μας. Για παράδειγμα, δεδομένα συγκεντρώνονται και επεξεργάζονται έτσι ώστε να ξέρουμε πόσοι πελάτες επισκέπτονται τη σελίδα μας καθημερινά, ποιες σελίδες επισκέπτονται, πόση ώρα παίρνουν πάνω σε αυτές τις σελίδες, με τι συχνότητα προσθέτουν προϊόντα στο καλάθι τους και άλλα τέτοια διαδραστικά δεδομένα τα οποία μας επιτρέπουν να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα μας.
7) Άλλοι σκοποί: Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας με άλλους τρόπους και θα παρέχουμε ειδικές ειδοποιήσεις όταν συλλέγουμε τα δεδομένα, ενώ θα εξασφαλίζουμε τη συγκατάθεσή σας όπου χρειάζεται.
8)Η συλλογής δεδομένων είναι για την εξυπηρέτηση των αναγκών σας. Έτσι λοιπόν όταν για παράδειγμα βάζετε μία παραγγελία στο κατάστημά μας, εμείς χρησιμοποιούμε τα στοιχεία τα οποία μας δίνετε έτσι ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για μία πληθώρα λόγων όπως η επαλήθευση των στοιχείων σας, η εκτέλεση της παραγγελίας σας και γενικότερα εξυπηρέτηση σας όσον αφορά την αλληλεπίδραση σας με την ιστοσελίδα μας.
9) Για σκοπούς προώθησης όπως την κοινοποίηση νέων και στοιχείων περί της ιστοσελίδας μας, υπηρεσιών μας και των προϊόντων μας. Αφού έχουμε λάβει τη συγκατάθεσή σας η εταιρεία μας μπορεί να σας περιλαμβάνει στις προοπτικές της ενέργειας κατά τακτά χρονικά διαστήματα όπως η αποστολή ηλεκτρονικών ταχυδρομείων τύπου marketing.

Κοινοποίηση Προσωπικών Δεδομένων

1)Κοινοποίηση από την εταιρεία μας
α) Σε μεταφορικές εταιρείες όπως η Courier έτσι ώστε να μπορεί να διεκπεραιωθεί η παράδοση της παραγγελίας σας.
β) Σε τράπεζο-οικονομικά ιδρύματα και επιχειρήσεις μεταξύ άλλων Εuro Bank, Εθνική Τράπεζα για επεξεργασία πιστωτικών καρτών και πληρωμών.
γ) Σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών όπως web hosting, cloud providers, email automation software providers, άλλους τρίτους φορείς, στον βαθμό που απαιτείται για σκοπούς συμμόρφωση με κρατικό αίτημα, δικαστική απόφαση ή ισχύοντα νόμο, αποτροπή παράνομων χρήσεων των Δικτυακών Τόπων ή παραβιάσεων των Όρων Χρήσης του Δικτυακού μας Τόπου και των πολιτικών μας, δική μας προστασία από αξιώσεις τρίτων, και συμβολή στην αποτροπή ή έρευνα περιπτώσεων απάτης.

2) Κοινοποίηση από εσάς
Η κοινοποίηση εκ του χρήστη περιλαμβάνει διαδραστικές επαφές αυτού με τόπους για κοινωνικής δικτύωσης στους οποίους μπορεί να εμφανίζεται το προφίλ του, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει εικόνες, όνομα, ημερομηνία γέννησης και άλλα προσωπικά στοιχεία.

Cookies & Pixel Tags

H εταιρεία μας συλλέγει πληροφορίες οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά σας δεδομένα καθώς αλληλεπιδράτε με την ιστοσελίδα μας. Πιο συγκεκριμένα χρησιμοποιούμε cookies τα οποία μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε κάθε πελάτη βασιζόμενα σε πληροφορίες οι οποίες συλλέγονται όπως το ΙΡ, ο μοναδικός αναγνωριστικός αριθμός cookies σας, πληροφορίες για τα cookies σας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το αν η συσκευή σας διαθέτει λογισμικό για την πρόσβαση σε ορισμένα στοιχεία, μοναδικός αναγνωριστικός αριθμός συσκευής και τύπο συσκευής, τομέας (domain), τύπος και γλώσσα προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και ρυθμίσεις συστήματος, χώρα και ζώνη ώρας, προηγούμενες επισκέψεις σε δικτυακούς τόπους, πληροφορίες για την αλληλεπίδρασή σας με τους Δικτυακούς Τόπους μας, όπως αριθμός κλικ, αγορές, δηλωμένες προτιμήσεις, και χρόνοι πρόσβασης και σχετικά URL. Tέλος είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι χρησιμοποιούμε cookies και pixel tags τρίτων μεταξύ των οποίων google analytics, facebook, τα οποία μας επιτρέπουν την καλύτερη εξατομίκευση των διαφημίσεων σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας, τόσο στη δική μας ιστοσελίδα όσο και άλλων.

Παιδιά

Aκολουθούμε την τοπική νομοθεσία και δεν επιτρέπουμε την εγγραφή στην ιστοσελίδα μας σε άτομα κάτω των δέκα επτά ετών. H συγκατάθεση των γονιών θα είναι απαραίτητη σε περίπτωση συμμετοχής ανηλίκων σε εκδηλώσεις μας.

Παραβιάσεις δεδομένων

Για όσες προσωπικές σας πληροφορίες αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους.
Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις και αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

Λήψη / Διαγραφή Δεδομένων Σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ (GDPR):

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε ή να διαγράψετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που έχουν συλλεχθεί από εμάς. Στην περίπτωση που είστε εγγεγραμμένος χρήστης θα πρέπει να κάνετε login στο λογαριασμό σας και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του λογαριασμού σας θα δείτε τις δύο επιλογές (Διαγραφή και Προβολή) που έχουμε ετοιμάσει για εσάς. Σε κάθε άλλη περίπτωση ή αν έχετε παραγγείλει ως επισκέπτης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε και πάλι να ζητήσετε την αποστολή των δεδομένων σας ή τη διαγραφή τους στέλνοντας μας email μέσω των στοιχείων που θα βρείτε στη σελίδα της επικοινωνίας μας.

Ερωτήσεις Σχόλια
Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@chicroom.gr